Acasă Social O tânără de 22 ani ar fi sustras un plic cu bani...

O tânără de 22 ani ar fi sustras un plic cu bani din farmacia la care era angajata

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunii de “furt”.

 La data de 06 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce își efectua serviciul, din geanta unei persoane, angajată a unei unități economice, ar fi fost sustrasă o sumă de bani.

În urma sesizării, polițiștii au efectuat cercetări, iar, în scurt timp, au stabilit împrejurările în care ar fi fost comisă infracțiunea și au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv o tânără, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Făgăraș.

Astfel, s-a stabilit faptul că, în timpul serviciului, persoana vătămată a părăsit incinta unității economice și s-a deplasat la o farmacie, având asupra sa o geantă, în care se afla și un plic ce conținea suma de bani sustrasă. Cu ocazia efectuării unei plați la farmacie, persoana vătămată a uitat plicul cu bani sub tejghea, acesta fiind însușit ulterior de tânăra în vârstă de 22 de ani.

În continuare, a fost recuperată o parte din suma sustrasă, iar în urma administrării probatoriului, tânăra suspectată a fost reținută de polițiști și depusă în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “furt”, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.