Acasă Sănătate-Educație O plecăciune cât o mie de cuvinte

O plecăciune cât o mie de cuvinte

0
Este speranța pierdută în totalitate în ceea ce privește proiectul ”România Educată”? Dănuț Pop, președintele Partidului Ecologist Român vorbește despre situația delicată în care se află sistemul de educație din țara noastră.
”Pentru că proiectul „Romania Educată” a fost un „succes” până acum, Iohannis și-a pus-o ministru la Educație pe consiliera sa, coordonatoarea acestui celebru și eșuat proiect, cât și a legilor educației. Ligia Deca este consilier prezidențial la Departamentul Educație și Cercetare și a fost susținută de președintele Klaus Iohannis pentru preluarea postului. Mai mult decât susținută, ea a fost impusă. Astfel, în ședința de astăzi, PNLiștii au luat act de ordinul președintelui și în frunte cu premierul Ciucă, general disciplinat cum știm, au ieșit cu aceasta în conferința de presă ca fiind alegerea lor. Regie!
Noutatea ar fi că în sfârșit este cineva care ar trebui să știe la ce se referă exact „România Educată”, că nu și-a asumat nimeni nimic, de bun ce este proiectul. Deși ai fi zis că într-un mandat și jumătate, Klaus Iohannis ar fi avut timp să îl pună în aplicare, președintele ne anunța în urmă cu câteva luni că cel mai devreme va fi implementat din anul școlar 2023- 2024. Să vedem ce va face doamna Ligia Deca, între timp! După plecăciunea pe care a făcut-o, ne-a arătat clar cât este de supusă! Practic, Iohannis ne va vorbi prin gura ei!”
Sursa: Facebook Dănuț Pop