Acasă Actualitate O nouă zi, un nou șofer drogat prins de polițiștii din Râșnov

O nouă zi, un nou șofer drogat prins de polițiștii din Râșnov

0

Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 01 august 2022, în jurul orei 16.10, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 25 ani, care conducea un autovehicul pe strada Florilor din Stațiunea Râșnov, județul Brașov.

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv la metamfetamină. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentBăut și fără permis, i-a furat mașina fratelui și a ieșit la plimbare prin Vama Buzăului
Articolul următorBilanțul perchezițiilor de ieri: 12 persoane reținute, sechestru pe apartamente, 16 autovehicule confiscate, dar și peste 18000 de Euro