Acasă Actualitate O fetiță de 12 ani și un bebeluș au căzut într-o canalizare...

O fetiță de 12 ani și un bebeluș au căzut într-o canalizare din Codlea

0

La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 11.40, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe un trotuar situat pe strada Petuniei din municipiul Codlea, județul Brașov, o fetiță, în vârstă de 12 ani, care purta pe brațe un copil, în vârstă de 9 luni, ar fi pășit pe capacul unei canalizări, moment în care capacul s-ar fi deplasat din poziția inițială, iar copilul, în vârstă de 12 ani, ar fi căzut cu membrele inferioare în canalizare.

„În urma incidentului a rezultat o victimă, respectiv fetița, în vârstă de 12 ani, care prezenta escoriații la nivelul membrelor, aceasta fiind preluată și transportată la spital pentru investigații medicale.

Cu privire la producerea incidentului au fost înștiințate instituțiile competente să asigure corespunzător canalizările, fiindu-le solicitată luarea de măsuri în regim de urgență.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea clarificării și stabilirii cu exactitate a stării de fapt.”, precizează reprezentanții Poliției