Acasă Social O criză de gelozie și puțin alcool l-au făcut să o bată...

O criză de gelozie și puțin alcool l-au făcut să o bată pe concubina sa, dar și pe fiica acesteia, care ar fi încercat să aplaneze conflictul

0

 Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 de Poliție efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, cu un bărbat bănuit în stare de reținere, pentru săvârșirea infracțiunilor de “amenințare”, “violență domestică” și “lipsire de libertate în mod ilegal”

 

La data de 08 aprilie a.c, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 3 de Poliție au fost sesizaţi cu privire la faptul că o femeie ar fi fost agresată fizic de concubinul său.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în timp ce se afla la domiciliu, un imobil de pe strada George Călinescu, din municipiul Brașov, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict legat de gelozie, femeia ar fi fost amenințată și agresată fizic de către concubinul său.

De asemenea, din investigațiile efectuate a mai rezultat și faptul că, în timp ce ar fi fost agresată, femeia ar fi reușit să apeleze la ajutorul fiicei sale, care, atunci când ar fi intervenit în conflict, ar fi fost de asemenea agresată de către concubinul mamei sale. În continuare, atunci când femeia ar fi încercat să părăsească locuința, bărbatul ar fi folosit forța fizică pentru a o reține, împotriva voinței sale.

În baza celor constatate, după ce formularul de risc a indicat existența unui risc iminent de violență, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele bărbatului agresiv.

De asemenea, după administraea probatoriului, la data de 09 aprilie a.c., bărbatul a fost a fost reținut și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Brașov, pentru o perioadă de 24 de ore.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “amenințare”, “violență domestică” și “lipsire de libertate în mod ilegal”, iar cercetările sunt continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând ca la finalizarea acestora să fie stabilite măsurile legale.