Acasă Actualitate O bătrână din Brașov a fost tâlhărită de un bucureștean. Agresorul i-a...

O bătrână din Brașov a fost tâlhărită de un bucureștean. Agresorul i-a furat o bijuterie de aur de la gât

0

Polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „tâlhărie”.

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Brașov, o persoană de sex masculin, i-ar fi sustras, prin acte de violență, unei femei, în vârstă de 78 ani, o bijuterie de aur pe care aceasta o purta la gât.

În urma activităților procedurale desfășurate în cauză, polițiștii brașoveni au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 ani, din municipiul București.

Ca urmare a probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Brașov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, în vederea probării întregii activități infracționale.

Articolul precedentProfesorul brașovean Marius Olteanu a obținut locul III la Campionatul Național de Semimaraton
Articolul următorAJOFM Brașov organizează „Bursa generală a locurilor de muncă”, la Universitatea Spiru Haret