Acasă Social Numele neurochirurgului Vlad Ciurea, pe placa de onoare din marmură încastrată în...

Numele neurochirurgului Vlad Ciurea, pe placa de onoare din marmură încastrată în zidurile Colegiului Șaguna

0
Unul dintre brașovenii care ne fac mare cinste este Prof. Univ. Dr. Vlad Ciurea. Renumitul neurochirurg este absolventul cu numărul 50 al Colegiului Andrei Șaguna devenit academician. Medicul a anunțat plin de emoție faptul că numele său se află de câteva zile pe placa de onoare din marmură încastrată în zidurile Colegiului Șaguna.
Am purtat mereu cu mândrie și aproape de inimă numele de „șagunist”. Perioada de liceu petrecută la Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov mi-a rămas în suflet și mi-o amintesc deseori cu drag, cu nostalgie.
Zeci de elevi și profesori de la „Șaguna” au devenit membri ai Academiei Române, de-a lungul anilor. Acest lucru arată performanța acestei mari instituții de învățământ! Arată seriozitate, muncă și, mai ales, patriotism!
Sunt absolventul cu numărul 50 devenit academician.
Faptul că numele meu este, de câteva zile, pe Placa de onoare din marmură încastrată în zidurile Colegiului, alături de atâtea nume care au ridicat România, mă onorează și mă bucură.” a anunțat Prof. Univ. Dr Vlad Ciurea pe pagina sa de Facebook.
Despre anii frumoși petrecuți la Colegiul Andrei Șaguna, Prof. Univ Dr Vlad Ciurea a povestit și în cadrul emisiunii ”Oameni faini la Brașov”.
Mai multe detalii emoționante despre renumitul neurochirurg puteți descoperi și aici 
sursa foto Facebook Prof Univ Dr Alexandru Vlad Ciurea
Articolul precedentIntrare liberă! „Magia filmelor“ se reîntoarce la cinema Astra din Brașov
Articolul următorReducerea birocrației și extinderea educației sunt vectorii transformării digitale