Acasă Social Nuba Chalet sfidează instituțiile statului! Comisarii de la Protecția Consumatorilor au rămas...

Nuba Chalet sfidează instituțiile statului! Comisarii de la Protecția Consumatorilor au rămas mască la ce nereguli au descoperit în localul de fițe din Poiana Brașov

0

La finalul anului trecut, redactorii Transilvania365 au scris despre faptul că restaurantul din Poiana Brașov, Nuba Chalet, nu are autorizație de funcționare, însă neregulile nu s-au oprit aici. Se pare că Nuba Chalet sfidează toate instituțiile statului! Comisarii de la Protecția Consumatorilor au rămas mască la ce nereguli au descoperit în localul de fițe din Poiana Brașov.

Astfel, în urma controalelor „La Nuba Chalet s-au constatat următoarele deficiențe : Produse cu data durabilității minimale depășită, lipsa coșuri de gunoi acționate la pedala, produse fără elemente de identificare, ustensile neadecvate, chedere rupte la frigidere. În sala de mese s-a identificat o masa cu margini dezlipite( era obiectul reclamatiei). Nu detine acord de functionare Primărie, s-a transmis notifucare la Primărie. S-au aplicat 2 sancțiuni în valoare de 15000 si s-au oprit definitiv produse alimentare în valoare de 946 lei.”, au transmis inspectorii OPC.