Acasă Actualitate Nu le mai ajunge! Un primar sau un președinte de Consiliu Județean...

Nu le mai ajunge! Un primar sau un președinte de Consiliu Județean încasează undeva la peste 13.000 de lei NET pe lună

0

România, țara bugetarilor!

Parlamentarii PSD, PNL și UDMR și-au găsit momentul potrivit pentru a mai crește salariilor colegilor de partid. În plină criză cauzată de creșterea prețurilor la energie, combustibil, gaze și alimente, parlamentarii aflați la putere s-au gândit că trebuie mărite salariile primarilor și ale președinților de Consilii Județene, chipurile erau prea mici.

Doar că acele salarii mici sunt de fapt foarte mari comparativ cu ce venituri au românii de rând.

Atât președintele unui Consiliu Județean, cât și un primar de reședință de județ încasează lunar undeva la peste 13.000 de lei NET. Puțin, nu? Să nu mai punem la socoteală toate facilitățile pe care le au.

În tot acest timp, românii abia reușesc să își cumpere mâncarea de zi cu zi…

Culmea este că acești indivizi nu se gândesc niciodată la românii de rând, de fiecare dată inițiază proiecte doar pentru bugetari, nimic concret la privat, deși este motorul economiei.

Articolul precedentBărbatul care a violat și tâlhărit o angajată de la o sală de jocuri de noroc din Brașov a fost prins
Articolul următorTinerii de la Kastel te invită la un SuperEveniment
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.