Acasă Local Nu a fost în stare să racordeze o creșă la utilități intr-un...

Nu a fost în stare să racordeze o creșă la utilități intr-un an jumătate, dar se plânge că aleșii PSD și PNL blochează construirea de creșe și grădinițe

0
Subprefectul Lucian Pătrașcu îi amintește primarului Allen Coliban că nu a fost în stare să racordeze o creșă la utilități timp de un an și jumătate, dar umple orașul cu grădinițe și creșe pe facebook și verbal la ședințele Consiliului Local.
Primarul Allen Coliban se face din nou de râs!
👉Acest personaj confundă curlingul cu administrația locală. Astăzi, primarul Brașovului a început din nou să “plângă” pe Facebook (doar acolo este primar deocamdată) că, vezi Doamne, Brașovul are nevoie de creșe și grădinițe, dar consilierii PSD și PNL se opun.
👉 Penibilul a atins cote maxime, mai ales ca acest individ intitulat primar, nu a fost în stare ca în mai bine de un an să RACORDEZE o creșă la utilități și să o dea în folosință, deși lucrările la acest obiectiv erau finalizate. Vouă chiar nu vă este rușine deloc? Ce tupeu aveți sa acuzați consilierii pentru incompetența voastră administrativă?
👉 Să vă aduc aminte că elevii din Brașov au fost singurii din județ care nu au primit corn și lapte din cauza managementului ‘’bun’’ pe care îl are Primăria Brașov de când este USR la conducere? Domnule primar, lăsați “baletul” și apucați-vă de administrație! Toată ziua vă plângeți și acuzați, cred că e timpul să mai faceți ceva în acest oraș! V-ați plimbat prin oraș, ați văzut cum arată? Plin de gropi, bălării și gunoaie? Lăsați facebook-ul, treceți la muncă!”, a postat pe facebook subprefectul Lucian Pătrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov.
Articolul precedentCultură de canabis, descoperită în urma unor percheziţii în municipiul Sfântu Gheorghe (FOTO)
Articolul următorDin 13 mai, un nou magazin Leroy Merlin în Brașov. 5 motive pentru care poate deveni magazinul tău preferat de bricolaj
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.