Acasă Local Nici măcar o zi fără șoferi drogați la Râșnov

Nici măcar o zi fără șoferi drogați la Râșnov

0

La data de 01.02.2023, în jurul orelor 15:20, polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au oprit în trafic un bărbat, în vârstă de 32  ani, care conducea un autoturism pe raza Stațiunii Râșnov, din  județul Braşov.

În timp ce polițiștii efectuau controlul, au observat indicii în comportamentul conducătorului auto că s-ar afla sub influența substanțelor interzise, fapt pentru care s-a procedat la testarea sa din punct de vedere al prezenței substantelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța cocaină.

În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de mostre biologice pentru a se stabili cu exactitate prezența în organism a substanțelor psihoactive consumate.

 În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se afectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărnești, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.