Acasă Social Nesimțiții din Senatul României! Și-au mărit salariile în plină criză

Nesimțiții din Senatul României! Și-au mărit salariile în plină criză

0

Prioritățile ”trântorilor” din Parlamentul României!

Senatorii români sfidează criza economică! Deși țara trece printr-un moment greu, mai ales că toate prețurile au luat-o razna, în special cele de la alimente, gaze și energie electrică, senatorii au găsit de cuviință că este momentul oportun pentru a mări salariile lor, dar și pe cele ale demnitarilor miniștri, angajați ai primăriilor, ai cabinetelor parlamentare și din restul aparatului administrativ. Acest lucru s-a întâmplat chiar în ziua în care Curtea Constituțională a declarat neconstituțională o altă lege prin care demnitarii încercau să facă același lucru.

Decizia este de-a dreptul o obrăznicie și o sfidare a milioanelor de români care abia reușesc să găsească bani pentru mâncare.

Nu trebuie uitat faptul că printre cei care fac legi pentru români se numără și mulți analfabeți, amante, odrasle de politicieni corupți, oameni care au trăit toată viața pe spatele statului pe linie de partid.

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentCând mergi la restaurant vei putea afla exact ce ingrediente se află în mâncarea ta
Articolul următorNocturna Bibliotecilor la Brașov, vineri, 30 septembrie 2022, între orele 16:00-24:00
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.