Acasă Actualitate Ne paște o criză de proporții? Restaurante, hoteluri și pensiuni din Centrul...

Ne paște o criză de proporții? Restaurante, hoteluri și pensiuni din Centrul Istoric scoase la vânzare

1

Multiplele crize prin care a fost nevoită (și, din păcate, încă este nevoită) să treacă țara noastră au afectat afacerile din România. Deși vorbim de unul dintre cele mai importante orașe turistice, la Brașov se vând din ce în ce mai multe restaurante, cafenele, hoteluri, pensiuni chiar în zona centrală și chiar în plin sezon al vacanțelor, când se așteaptă ca mulți românii să își petreacă concediul aici. Prețurile variază de la 200.000 Euro și pot ajunge și până la 3 500 000 Euro.

Iată doar câteva dintre ofertele de pe site-urile cu anunțuri:

Spațiu pe Str Republicii- Afacere: Cafenea si Bar219 000 €

Va propunem spre vanzare spre achiziție un spatiu comercial situat pe strada Republicii, aproape de Piata Sfatului si Biserica Neagra, ce poate fi cumparat impreuna cu afacerea ce se desfasoara in acesta locatie.
  Nu veti gasi locatie mai buna ca aceasta, fiind chiar in inima centrului istoric, cu multiple obiective turistice ce atrag numerosi turisti straini dar si romani.
  In prezent in el functioneaza un bar cunoscut, cu terasa  si intrare direct de pe strada Republicii.

Vânzare afacere + preluare contract închiriere Republicii-499800 Euro

Afacere + preluare contract inchiriere, intr- o pozitie de exceptie, Republicii – Piata Sfatului, in Centrul Istoric al Brasovului, considerata zona „0” pentru segmentul comercial.

Aleasa proprietate are componente distincte: restaurant, bar, desfacere, special spatiu comercial si doua terase mari .

Complexul de desfasoara pe o suprafata de aproape 450 mp, cuprinzand: spatiile active, birouri, depozitele, incaperile de depozitare, pivnite, incaperile auxiliare, bai etc.

Completeaza oferta terasele care au o capacitate de peste 200 locuri ceea ce face aceasta afacere deosebit de atractiva.

 Hotel & Transfer Afacere, Central Brasov3 500 000 €

Se oferă spre vanzare o proprietate segmentul HoReCa, pozitionata in zona Centrala a Brasovului, Romania.

Hotelul dispune de:

32 camere duble, 8 camere triple, 42 apartamente de familiii, o suita clasa LUX, restaurant de 80 locuri, mai multe sali de conferinta, receptie, incapere de speciale evenimente etc.

 

Afacere in desfasurare238 000 €

Imobilul propus spre vanzare se afla in Schei in apropiere de Piata Uniri la 5 minute de mers pe jos de Piata Sfatului. Proprietatea este compusa din cinci unitati de inchiriat ; trei camere cu baie proprie ,un studio si un apartament compus din doua camere fiecare dintre ele cu baie proprie. Camerele pot fi inchiriatre in regim hotelier fiind mobilate si utilate in acest scop. Proprietatea are curte si terasa iar parcarea masinilor se poate face pe strada.