Acasă Regional Muzică bună și mâncăruri apetisante la festivalul VINO din Sibiu, în perioada...

Muzică bună și mâncăruri apetisante la festivalul VINO din Sibiu, în perioada 18-21 mai

0
Festivalul VINO se va organiza și anul acesta în Parcul Tineretului, în perioada 18-21 mai. Sibienii sunt invitați la acest festival inedit care va reuni artiști muzicali celebri, și unde vor avea ocazia să se răsfețe cu mâncuri apetisante.
”VINO revine în Parcul Tineretului în perioada 18-21 mai și invită sibienii la un festival cu muzică bună, mâncăruri apetisante și activități pentru copii. Evenimentul este organizat de Asociația Sibiul de Odinioară și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2023.
Ediția din acest an reunește 19 food truck-uri care întâmpină publicul cu burrito, burgeri, souvlaki grecești, dar și deserturi ispititoare din gastronomia internațională: clătite cu arome franțuzești, renumiții cannolii sicilieni, waffle și înghețată artizanală. Printre participanții se numără: Trib, Chicken Mafia, Cubano Food Truck, Big Bubble Waffle, Plescavița Van, Mr. Cannoli, Crepes de Paris, Thaice Cream, Smokin Pig, Drunken Squid, Atelier de Paste, Gourmet Street Food Truck, Bavarezul XXL, SchässBurger, Cryspiteria, Andreas Greek Taverna, Mizilicuri, Arome și Olha Coffee. Acestora li se alătură Wine Not – Wine Bar, dar și Bubble Bar Sibiu, alături de Backyard Bar.
DJ din zona hip-hop-ului românesc, dar și artiști în vogă completează atmosfera cu concerte, în fiecare zi, de la ora 17.00 până seara târziu. Pe scenă vor urca: Bruja, Brugner, Enășescu, DJ Wicked, DEX, DJ Klaus EB, Tecko Starr, FunkyDrop , Sauce și Silent Disciple.
Copiii au la dispoziție zone de distracție destinate lor cu activități sportive, creație, tobogane și multe surprize.” a transmis Primăria Municipiului Sibiu.