Acasă Social Muzeul Județean de Istorie Brașov lansează un album de benzi la Festivalului...

Muzeul Județean de Istorie Brașov lansează un album de benzi la Festivalului Internațional de Benzi Desenate Istorice

0

Pe 26 septembrie, de la ora 15:00, la Biblioteca Naţională a României, Muzeul Județean de Istorie Brașov lansează albumul de benzi desenate a celei de-a 6-a ediții a Festivalului Internațional de Benzi Desenate Istorice Brașov. Tot atunci se va organiza și expoziția „Istorie contrafactuală”, care va putea fi văzută până pe 15 octombrie.

„Așteptarea a luat sfârșit! Pe 26 septembrie, de la ora 15:00, la Biblioteca Naţională a României, lansăm albumul de benzi desenate a celei de-a 6-a ediții a Festivalului Internațional de Benzi Desenate Istorice Brașov!

Tot atunci, va avea loc și vernisajul expoziției cu lucrările de la concursul festivalului, cu tema ”Istorie contrafactuală”! Expoziția va putea fi văzută până pe 15 octombrie.

Mulțumim Bibliotecii Naționale a României pentru găzduire! Festivalului Internațional de Benzi Desenate Istorice Brașov 2023 este un proiect cultural finanțat de Ministerul Culturii și susținut de Consiliul Județean Brașov”, a transmis Muzeul Județean de Istorie Brașov pe pagina de Facebook.

Articolul precedentPremii în valoare de 10.000 lei fiecare pentru cei 5 câștigători ai concursului „Timeless Jewelry”, organizat de Muzeul de Artă Brașov
Articolul următorANM a emis avertizări de cod galben pentru vijelii și ploi în Județul Brașov