Acasă Social Mulți tineri cu bani din Brașov au căzut în mrejele traficanților de...

Mulți tineri cu bani din Brașov au căzut în mrejele traficanților de droguri. Unii au murit!

0

Brașovul este sufocat de traficanții de droguri! Drept dovadă și ultimele arestări care au avut loc în municipiu.Partea proastă este că s-a ajuns la aceste percheziții și la arestări doar după ce o fată de 17 ani a murit la Brașov și după scandalul șoferului drogat care a omorât doi tineri la Constanța. A trebuit să moară cineva ca instituțiile abilitate să realizeze că traficul de droguri și consumul a atins cote alarmante.

Din păcate, în acest scenariu sumbru sunt implicați tot mai mulți tineri, unii fiind chiar adolescenți. Brașovul s-a aliniat orașelor mari unde se consumă stupefiante, dar unde se face și trafic.

Totuși unde este statul român, cel care ar trebui să protejeze acești copii? Unde sunt autoritățile locale, județene, naționale? De ce sunt lăsați liberi acești traficanți de droguri?

Pe la colțuri toți adolescenții vorbesc despre un adevărat trafic la nivel de Brașov, doar cei de la DIICOT nu au aflat sau nu fac nimic. Numai în școlile din Brașov au fost într-un singur an peste 20 de cazuri de elevi implicați. O spun chiar reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Brașov! Este doar numărul ajuns la urechile șefilor din ISJ, dar câte mai sunt de care nu s-a aflat?

Mulți dintre consumatori sunt oameni cu bani. Se pare că există o adevărată rețea de consumatori.Cum de nimeni nu face nimic de s-a ajuns atât de departe? La Brașov, inclusiv polițiștii au fost prinși cu droguri…

Sunt licee din Brașov unde elevi spun că este un adevărat dezastru, că se ”fumează” la greu în jurul unităților de învățământ de ani, nu de ieri sau de azi.

Articolul precedentZoo Brașov scoate la concurs mai multe posturi
Articolul următorPe o stradă din Brașov se efectuează lucrări din 3 în 3 luni, chiar dacă drumul abia a fost asfaltat (FOTO)
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.