Acasă Administrativ DEMISIA! Motiv întemeiat pentru aleșii locali să solicite demiterea viceprimăriței Flavia Boghiu

DEMISIA! Motiv întemeiat pentru aleșii locali să solicite demiterea viceprimăriței Flavia Boghiu

0

Aleșii locali PNL și PSD se pregătesc să solicite la următoarea ședință a Consiliului Local demisia viceprimăriței Flavia Boghiu, pe motiv destul de întemeiat. Este cercetată PENAL pentru săvârșirea a câte unei infracțiuni de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Dacă Allen Coliban a propus în repetate rânduri demiterea viceprimarului Sebastian Rusu pentru ”nimicuri”, de această dată, propunerea va fi însoțită de un argument puternic: URMĂRIRE PENALĂ!

Normal ar fi ca USR Brașov în frunte cu primarul Allen Coliban să fie partidul care solicită demiterea propriului viceprimar, mai ales că este cel care a militat pentru ”FĂRĂ PENALI ÎN FUNCȚII PUBLICE”. De asemenea, este de așteptat ca USR Brașov să se delimiteze de viceprimar și să o dea afară din partid, așa cum ar fi normal. Reamintim faptul că în urmă cu 4 ani, USR Brașov le-a solicitat liderilor PNL ca liberalii cercetați PENAL să fie scoți de pe listele cu candidați la alegerile locale, dar să le fie retras și sprijinul politic. Rămâne de văzut dacă USR va trata cu aceeași monedă problema și o va trage pe linie moartă pe Flavia Boghiu.

Precizăm că viceprimărița se numără pentru aleșii locali care au vrut să interzică accesul brașovenilor la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local. Doar intervenția Avocatului Poporului a făcut ca USR să înțeleagă că este ILEGAL ceea ce au făcut.