Acasă Local Misiune inedită! 11 boboci de rață sălbatică, salvați de angajații DRDP Brașov!

Misiune inedită! 11 boboci de rață sălbatică, salvați de angajații DRDP Brașov!

0
Acțiune inedită de salvare pe DN1: 11 pui de rață sălbatică au fost salvați de la un pericol iminent! Cei de la DRDP, Districtul Predeal, au găsit în șanțul de la marginea drumului puiuții de rață și i-au mutat înapoi în cuibul lor pentru a nu fi călcați de mașini.
Colegii noștri de la Districtul #Predeal au avut parte de o acțiune mai puțin obișnuită de salvare în zona Timișul de Sus, pe #DN1. Ei au găsit 11 pui de rață sălbatică în șanțul de la marginea drumului care riscau să ajungă pe carosabil și să fie călcate de mașini.
Oameni cu suflet mare, cum sunt ei de fel, au intrat imediat în acțiune și după câteva minute de alergat în toate direcțiile, au reușit să adune toți puii de pe marginea drumului.
Cu toate că rațele se simțeau destul de bine așezate pe o vestă reflectorizantă de drumar, băieții au reușit să găsească și cuibul lor din apropierea drumului și să mute puii acolo.
La scurt timp a reapărut și mama puilor și i-a luat în primire în siguranță.
Le transmitem felicitări colegilor pentru această aventură care dovedește că pentru drumari fiecare viață contează!” au transmis reprezentanții DRDP Brașov.