Acasă Social Ministrul Adrian Veștea a celebrat valorile tradiționale și spiritul comunitar la balurile...

Ministrul Adrian Veștea a celebrat valorile tradiționale și spiritul comunitar la balurile din Ghimbav și Rupea (FOTO)

0
Weekend-ul acesta, ministrul Adrian Veștea a participat la Balul de lăsatul secului de la Ghimbav și Balul Portului Popular de la Rupea, unde a celebrat valorilor tradiționale și spiritul comunitar.
„Sâmbătă seara, am participat la două evenimente culturale importante pentru județul nostru: a cinsprezecea ediție a Balului de lăsatul secului de la Ghimbav și Balul Portului Popular de la Rupea.
Ambele evenimente au fost o celebrare a valorilor noastre tradiționale și a spiritului comunitar. M-am bucurat să îi am alături pe colegii mei liberali: doamna deputat Cristina Vecerdi, senatorul Mihai Veștea, domnul Cătălin Vasii, prefectul județului Brașov, și domnul Liviu Cocoș, primvicepreședinte al PNL Brașov. Îi felicit pe colegii mei, primarii liberali Ionel Fliundra și Alexandru Opriș, pentru organizarea acestor evenimente!
Aceste momente de sărbătoare ne reamintesc cât de bogat este patrimoniul cultural și cât de importantă este păstrarea legăturii cu rădăcinile noastre.
Ne dorim să construim împreună o comunitate puternică, celebrând moștenirea culturală și sprijinind dezvoltarea locală.”, a transmis fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veștea.