Acasă Sanatate-educatie Ministerul Sănătății a alocat suma de 7,677.000 lei pentru modernizarea Spitalului Municipal...

Ministerul Sănătății a alocat suma de 7,677.000 lei pentru modernizarea Spitalului Municipal din Săcele

0
Veste bună pentru Spitalul Municipal Săcele!
Ministerul Sănătății a alocat suma de 7.677.000 lei pentru modernizarea și dotarea cu echipamente performante a spitalului. ”Această sumă reprezintă 90% din valoarea investițiilor, restul de 10% din sumă va fi suportată din bugetul local.
Astfel, ne propunem să realizăm la subsolul Policlinicii o bază de recuperare balneo-fizio-terapie și să dotăm Spitalul Municipal Săcele și Policlinica cu următoarele echipamente : mamograf, dexa, fibroscan, frigider mortuar, masa necropsie, targă mortuară(2 buc), targă pacienți(4 buc), monitoare funcții vitale(10 buc), defibrilator(4 buc), EKG(2 buc), infuzomate(5 buc), turn endourologie, turn colposcopie și distilator apă.
Așa cum am afirmat mereu, sănătatea este și va fi mereu prioritară pentru administrația săceleană”, a scris pe pagina de facebook primarul Virgil Popa.
Articolul precedentTurneu internațional de tenis feminin la Brașov
Articolul următorPrimăria Brașov abia începe să repare străzile chiar dacă suntem la aproape jumătatea anului
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.