Acasă Sănătate-Educație Ministerul Familiei organizează un nou program de tabere studențești de iarnă

Ministerul Familiei organizează un nou program de tabere studențești de iarnă

0

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalității de Șanse organizează un nou program de tabere studențești, de data aceasta de iarnă. Acestea se vor desfășura pe două serii a câte 5 nopți, în perioada 10-23 Februarie (seria I: 10-15 februarie, respectiv seria II: 18-23 februarie. Cazarea și masa vor fi asigurate, astfel studenții beneficiari vor suporta doar costul transportului.

Pentru a se înscrie în cadrul programului de tabere, studenții trebuie: să fie înmatriculați la o formă de învățământ cu frecvență, să fie integraliști și să aibă vârsta de până la 35 de ani. Studenții de anul 1 licență/master care nu au situația încheiată pe semestrul întâi nu se pot înscrie.

Completarea cererii tip și transmiterea acesteia către secretariatul facultății sunt necesare pentru înscriere. În cazul situațiilor speciale, trebuie transmisă alături de aceasta și dovada implicării în activități extracuriculare sau dovada încadrării în cazurile sociale. Verificați site-ul facultății la care studiați pentru a afla până când puteți depune documentele și dacă le puteți transmite și în format on-line.

In urma propunerii Studenților din România, începand de anul acesta, studenții cu dizabilitați vor putea solicita în cererea tip sa fie însoțiti în tabară de persoana desemnată ca asistent personal de comisia medicală, în limita locurilor alocate universității.