Acasă Social Minciunile din CV-ul lui Coliban! Susține că a terminat Facultatea de Management,...

Minciunile din CV-ul lui Coliban! Susține că a terminat Facultatea de Management, dar Universitatea Transilvania nu are o astfel de facultate!

Provocare! Domnule Allen Coliban, unde ai făcut facultatea și la ce formă de învățământ? Facultatea de Management pe care o ai trecută în CV, nu există la Universitatea Transilvania! (Aici găsiți toate facultățile din cadrul universității)
Noi detalii ies la iveală legate de studiile actualului primar Allen Coliban, cel care era prezentat de partidul USR ca fiind un specialist în IT, business și fonduri europene, dar care, potrivit declarației de avere depusă înainte de a intra în Senat, avea un venit ANUAL din salariu de numai 3200 de lei. Deci, meseriaș nu glumă! Oare câți ”specialiști” în domeniile prezentate mai sus au un venit de 3200 de lei ANUAL?
Culmea, potrivit unor profesori universitari, Allen Coliban a urmat un program de studii de  Management, dar la forma de învățământ la distanță. A absolvit cei 3 ani de studii în 2015, dar licența a dat-o în 2016, la 37 de ani și exact în anul în care a devenit senator.
Deci omul s-a chinuit să facă o facultate. Cum circulă și gluma, ”învățământul la distanță ține studenții departe de școală și de carte”.
Mai mult decât atât,  la Universitatea Transilvania  nu există Facultatea de Management, așa cum și-a trecut Coliban în CV, ci doar o specializare de Management, ceea ce înseamnă cu totul altceva.
Totuși, de ce minte primarul Allen Coliban și nu recunoaște?
De ce nu scrie în CV și forma de învățământ urmată? În urma acestor informații, clar că este un politician codaș la capitolul studii universitare, având în vedere că mai toată lumea a făcut la zi facultatea.
Reamintim faptul că primarul Allen Coliban susținea că este absolvent de Automatizări și Calculatoare la București, deși, fusese exmatriculat. Noroc de un profesor care a prezentat pe larg cum stă treaba cu studiile primarului din Brașov, altfel, ar fi continuat minciuna.
Și ca ”eticheta” pusă să conțină toate detaliile, trebuie amintit faptul că useristul a fost exmatriculat și a doua oară, de această dată de la Universitatea Transilvania Brașov.
În concluzie, personajul care îi ironizează pe alții că nu au studii sau nu cunosc limbi străine este de fapt un individ care a mințit în CV pentru a da bine în fața alegătorilor! Un CV întocmit cu minciuni. Oare un astfel de primar își doresc brașovenii?