Acasă Social Mincinoșii din fruntea Primăriei Brașov! Una spun, alta fac!

Mincinoșii din fruntea Primăriei Brașov! Una spun, alta fac!

0

Cei din conducerea Primăriei Brașov au intrat în administrația locală cu minciuni și au continuat tot așa! În primă fază, primarul Allen Coliban a mințit în CV afirmând că este absolvent de AC, când de fapt era exmatriculat. A fost nevoie de intervenția profesorilor de la Universitate ca primarul să recunoască minciuna. După aceasta a urmat o altă minciună legată de prejudiciul FC Brașov despre care a spus că nu există și că este vorba despre un fake news. Numai că, în urmă cu o lună, Primăria Brașov a transmis către clubul de fotbal FC Brașov o adresă prin care dorește să recupereze prejudiciul de câteva milioane de lei. Dacă nu exista, cum putea fi recuperat? Poate răspunde Allen Coliban la aceste întrebări, pentru că la conferințele de presă, nu răspunde și dă vina pe alții. Doar că pe pagina de Facebook postarea cu ”fakenews” îi aparține primarului, nu altcuiva.

Acum , mai nou, s-a molipsit minciuna și la viceprimărița Flavia Boghiu, cea care a declarat că dacă va fi trimisă în judecată își va înainta demisia!

„În cazul în care acest dosar va fi trimis în judecată, îmi voi da imediat demisia din funcția de Viceprimar al Brașovului și din funcția de Consilier Local, dar și din toate funcțiile pe care le dețin în USR.”, scria Flavia Boghiu pe Facebook în urmă cu câteva luni. Cum sunt cunoscuți ca oameni de cuvânt, bineînțeles, nu s-a întâmplat nimic. Continuă să stea atârnată pe bani publici, probabil cu gândul că un astfel de loc de muncă bine plătit găsește cu greu.

Demisia, mincinoșilor! Ați mințit brașovenii!

Imagine WhatsApp 2024 05 10 la 09.59.11 819d46b9