Acasă Actualitate Fostul administrator public al Brașovului, Miklos Gantz, candidatul AUR la Primăria Brașov! (VIDEO)

Fostul administrator public al Brașovului, Miklos Gantz, candidatul AUR la Primăria Brașov! (VIDEO)

0

AUR Brașov a organizat azi, 21 februarie, o conferință de presă în cadrul căreia au fost dezbătute probleme de interes local, dar a fost anunțată și venirea a 6 noi consilieri locali în echipa AUR Brașov, dintre care amintim: Gantz Miklos Sandor (consilier local Prejmer), Boghiu Ion (consilier local Hălchiu), Raul Constantina (consilier local Sânpetru), Ovidiu Pop (consilier local Hârseni), Nicoleta Cîșlaru (consilier local Feldioara), Șchiopu Constantin (consilier local Hălchiu).

De asemenea, se pare că Miklos Gantz – fost administrator public al Brașovului și actual consilier local al comunei Prejmer – a venit la pachet cu un mare anunț pentru brașoveni: va candida pentru funcția de primar al municipiului Brașov, din partea partidului AUR!

„Așa cum am spus, îmi manifest intenția de a fi candidatul AUR pentru funcția de primar al Municipiului Brașov, dar acest lucru nu depinde doar de mine. În cadrul partidului se face o competiție care implică mai mulți pași, iar unul dintre aceștia ar fi să determinăm care este cea mai bună persoană, care este cea mai pregătită, care va fi cel mai bun primar al Municipiului Brașov.”, a declarat Miklos Gantz.

YouTube video

YouTube video