Acasă Actualitate Medic israelian către copilul său nenăscut:”pruncule, mai zăbovește acolo unde ești acum...

Medic israelian către copilul său nenăscut:”pruncule, mai zăbovește acolo unde ești acum și roagă-te pentru noi, cei de-aici, căci noi pâna și asta am uitat”

Mesaj viral al unui medic israelian!

Un medic israelian care lucrează la Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov a transmis un mesaj de-a dreptul tulburător pentru copilul său nenăscut. Este vorba despre Amin Zahra, Medic Specialist Anestezie si Terapie Intensiva.
Israelianul încearcă să transmită un mesaj pentru omenire, unul care ar trebui să pună pe gânduri pe conducătorii lumii.
Dragul meu copil nenăscut, dacă ma auzi ți-aș spune sa mai stai acolo unde ești, sa îți mai amâni puțin venirea pe aceasta planeta.
Pentru cât timp, nici eu, nici nimeni de aici nu știe.
As vrea sa îți pot spune ca viata e frumoasa și ca aici e iubire, pace și înțelegere.
As vrea sa te pot asigura ca vei fi la adapost și ca nimeni nu-ți va face rău, ca vei trai o viata de poveste și ca vei creste neștiind suferinta.
As vrea sa îți pot arata frumusețile acestei planete și tot ceea ce Dumnezeu a creat pentru oameni.
Dar… oamenii nu ma lasă.
Aceiași oameni care iau în râs viata, bunătatea, inocenta.
Sunt și oameni buni, copilul meu, asa cum as vrea sa fii și tu, doar ca cei buni și blânzi și recunoscători sunt cei care pierd mereu jocul pe aceasta planeta, sunt cei care cunosc durerea, de care eu as vrea sa te feresc.
Aici încă nu e pace, nu e iubire, nu e liniște și nici dreptate.
Aici e încă haos și oamenii nu-și înțeleg încă menirea și sensul. Aici sunt lupte de putere și orgolii nemăsurate care dor și ucid.
Asa ca, pruncule, mai zăbovește acolo unde ești acum și roagă-te pentru noi, cei de-aici, căci noi pâna și asta am uitat.
Tata”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook.