Acasă Actualitate Marian Rasaliu: ” Pinocchio, alegerile nu se câștigă cu minciuni, ați mințit...

Marian Rasaliu: ” Pinocchio, alegerile nu se câștigă cu minciuni, ați mințit despre România și poporul meu, vă mințiți și propriul popor!”

0

Deputatul PSD Marian Rasaliu consideră că Austria a dat un vot de blam astăzi întregii Uniuni Europene, nu doar României. Parlamentarul consideră că minciunile cancelarului, dar și ale ministrului de Interne din Austria, vor fi taxate în final chiar de poporul austriac.

”Pinocchio, alegerile nu se câștigă cu minciuni, ați mințit despre România și poporul meu, vă mințiți și propriul popor! Veți pierde alegerile și mâhnirea de azi se va transforma în satisfacție!

O majoritate covârșitoare a statelor membre ale Uniunii Europene a spus astăzi că România merită în Schengen! Le mulțumesc acestor state, dar și europarlamentarilor români (PSD, PNL) care au luptat până în ultima clipă ca România să fie primită în spațiul Schengen.

Din păcate, în afara votului de conjunctură al Olandei, guvernul de dreapta din Austria a ales astăzi să fie pe contrasens cu Uniunea Europeană. Timpul va demonstra că atât cancelarul, cât și ministrul de Interne din Austria, adevărații supuși ai Rusiei, vor ajunge spre groapa de gunoi a scenei politice. Minciunile lui Pinocchio Karl Lehammer vor fi taxate de propriul popor.

Deși am primit sute de mii de refugiați ucraineni, tot noi am fost cei taxati! Ar trebui, de acum, la rândul nostru, să luăm atitudine. Lemnul, hidrocarburile și bancile reprezintă afaceri bune pentru austrieci in România…până când? Să nu mai alimentăm de la companii austriece, să mergem la schi în România (Poiana Brașov, Sinaia; Predeal) sau Bulgaria (Bansko), Italia, Franța, Germania!

Arătăm respect Austriei și poporului austriac, dar vrem, la rândul nostru, să fim respectați! Ne-am săturat să fim o țară de mâna a doua, căreia să i se aplice mereu dublul standard!” a concluzionat parlamentarul Marian Rasaliu.

Articolul precedentLIVE Haideți să descoperim LAPONIA din Vama Buzăului în cadrul emisiunii ”Oameni faini la Brașov”!
Articolul următorCum se face propagandă anti-UE în România și cât de ușor se poate afla adevărul?