Acasă Social Maria Grecea vrea să câștige Primăria Codlea: „Candidez independentă, deoarece vreau să...

Maria Grecea vrea să câștige Primăria Codlea: „Candidez independentă, deoarece vreau să ofer un program politic curajos și necenzurat, orientat către voi”

0

O femeie este contracandidatul lui Mihai Cîmpeanu la Primăria Municipiului Codlea. Mai mult, aceasta își anunță candidatura ca independent! Este vorba de Maria Grecea, cea care adresează tuturor cetățenilor municipiului Codlea, cuvintele de mai jos:

„Dragi cetățeni ai municipiului Codlea,

Astăzi, mă adresez vouă nu doar ca un simplu candidat , ci ca unul dintre voi, un cetățean preocupat de viitorul orașului nostru. Numele meu este Maria Grecea, și îmi anunț candidatura independentă pentru funcția de primar al municipiului Codlea, precum și pentru Consiliul Local.

Am decis să candidez deoarece îmi doresc ca municipiul nostru să devină prosper, sigur, curat.

Totodată, vreau să demontez blatul pus la cale de actualii politicieni locali, care au confiscat Codlea, transformându-o într-un mijloc de îmbogățire, pentru ei și acoliții lor. „Dinozaurii” din Consiliul Local, cu abonament pe listele partidelor, trebuie înlocuiți cu oameni demni, care nu au făcut compromisuri și care cred cu tărie că trebuie să promoveze interesele codlenilor, în locul inițiativelor obscure ale diverselor grupuri de interese.

De ani de zile, am observat cum municipiul Codlea a fost cufundat în promisiunile celor care doar au mimat implicarea, până au ajuns în funcții bine remunerate.  Vedem cum demnitarii și edilii zilei se mulțumesc cu poze și proiecte pe hârtie, în timp ce Codlea a rămas izolată de întreaga zonă metropolitană.

Candidez independentă, deoarece vreau să ofer un program politic curajos și necenzurat, orientat către voi, cetățenii din Codlea. Politica administrativă nu trebuie să fie despre lupte pentru putere sau despre cum să obținem mai multe voturi. Politica trebuie să fie despre îmbunătățirea reală a calității vieții fiecăruia dintre noi.

Politicienii care au administrat municipiul au învățat foarte bine tabla împărțirii, atunci când e vorba de interesele proprii, dar au uitat tabla înmulțirii proiectelor pentru Codlea! Au uitat de noi, cetățenii, fiind prea preocupați de aritmetica electorală, sau de rotația cadrelor, pentru ca fiecare să ajungă la (sau ca)…Ciolan!

Planul meu pentru Codlea pune în centrul atenției nevoile reale ale comunității. Vom lucra împreună pentru a dezvolta infrastructura orașului, pentru a îmbunătăți serviciile publice și pentru a oferi tinerilor și familiilor motive să rămână și să prospere aici.

Nu voi promite peste noapte o transformare miraculoasă, dar vă asigur că fiecare decizie pe care o voi lua va fi în interesul Codlei și al locuitorilor săi. Vreau să construim un oraș unde transparența, responsabilitatea și implicarea civică nu sunt doar lozinci, ci principii de bază.

Împreună, putem demonstra că o altă cale este posibilă. O cale departe de interesele de partid și de jocurile politice care ne-au ținut orașul în loc pentru prea mult timp. Codlea merită să fie un exemplu de administrație locală eficientă, orientată spre nevoile cetățeanului.

Vă invit să vă alăturați acestui efort, să susțineți o candidatură independentă, care are ca unic interes bunăstarea comunității noastre. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru Codlea.”