Acasă Actualitate Marcel Ciolacu: „Voi merge înainte cu reglementarea jocurilor de noroc. Nu am...

Marcel Ciolacu: „Voi merge înainte cu reglementarea jocurilor de noroc. Nu am nicio problemă cu ameninţările din industria păcănelelor”

0

Luni, 2 octombrie, la începutul ședinței de guvern, premierul Marcel Ciolacu a discutat și despre reglementarea jocurilor de noroc. Premierul spune că va merge înainte cu această decizie, în ciuda amenințărilor din industria păcănelelor. Mai mult de atât, joi se va da o ordonanţa de urgenţă prin care toţi operatorii să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România.

Marcel Ciolacu a mai precizat că legea aflată în Parlament prin care se scot toate păcănelele în afara localităţilor va intra într-un regim de adoptare rapidă.

„Vreau să anunţ că voi merge înainte şi în privinţa reglementărilor jocurilor de noroc, nu am nicio problemă cu ameninţările din industria păcănelelor şi joi vom da ordonanţa de urgenţă prin care toţi operatorii să fie obligaţi să aibă sediul fiscal în România, iar legea aflată în Parlament prin care scoatem toate păcănelele în afara localităţilor va intra într-un regim de adoptare rapidă.

Sunt convins că autorităţile statului vor face lumină cu privire la modul în care aceşti intermediari vor să prezinte politicieni pentru a lua decizii în favoarea acestei industrii, cum s-a întâmplat în trecut, regăsindu-se câteodată chiar consilieri ai primului ministru. Aşa cum au făcut şi în pandemie, atunci când mafia jocurilor de noroc a fost la masa Guvernului, păcănelele erau deschise pe tot teritoriul României, în timp ce bisericile şi spitalele erau închise”, a declarat Marcel Ciolacu, luni, în şedinţa de Guvern.

 

 

Articolul precedentPeste 700 de copii ucraineni au vârstă școlară în Brașov! 490 dintre ei participă ca elevi audienți
Articolul următorO zi fără avocați! Ziua în care justiția nu există