Acasă National Marcel Ciolacu neagă: „După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat...

Marcel Ciolacu neagă: „După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană, am plecat și am sunat-o pe doamna Șoșoacă și i-am propus să fie premier”

0

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a dezvăluit luni seara (12.02), la Digi24, că Marcel Ciolacu și liderii PSD s-au dus la el „în birou” pentru a-i propune să candideze la Președinția României susținut de PSD.

Cu toate acestea, astăzi, 13 februarie, după participarea la sesiunea ordinară a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România, premierul Marcel Ciolacu a oferit și câteva declarații de presă.

Întrebat despre propunerea pe care i-a făcut-o lui Mircea Geoană, premierul a oferit un răspuns ironic: „După ce i-am cerut domnului Mircea Geoană am plecat și am sunat-o pe doamna Șoșoacă și i-am propus să fie premier”

„Eu sunt președintele PSD. Nu știu dacă voi fi candidat sau nu la funcția de Președinte. În acest moment nici măcar nu m-am gândit să fiu candidat. Ce vă pot spune cu certitudine, cu inimă de PSD-ist de această dată, de membru fondator de 30 și de ani, niciodată PSD și eu personal nu că n-am să propun, nici n-o să-mi treacă prin cap să susțin un independent din partea PSD”, a mai declarat Marcel Ciolacu