Acasă Administrativ Maratonul de alergare „a sechestrat” locuitorii cartierului Coresi (VIDEO)

Maratonul de alergare „a sechestrat” locuitorii cartierului Coresi (VIDEO)

0

În data de 10 septembrie a avut loc maratonul de alergare din cartierul Coresi. Potrivit lui Marius Valentin Potea, consilier local PSD și locuitor în cartierul Coresi, străzile au fost blocate, iar oamenii nu au mai avut posibilitatea de a ieși sau de a intra în cartier. Oamenii au fost nevoiți să aștepte minute bune în mașini, chiar dacă aveau de rezolvat treburi urgente. Toate ieșirile au fost blocate de către jandarmi, iar oamenii au fost sechestrați la propriu, după cele spuse de Marius Valentin Potea pe pagina sa de Facebook.

„S-a organizat astăzi în cartierul Coresi un cross. Atât de bine s-a organizat acest cross, încât cei care locuim aici, în cartierul Coresi, la propriu, suntem sechestrați. Eu înțeleg că domnul primar își dorește să alerge și participă la acest concurs, dar nu înțeleg efectiv, să iei câteva ore, să sechestrezi niște oameni în cartier, să nu poți să ieși efectiv. La acest moment cartierul Coresi este închis, nimeni nu poate să iasă. O asemenea organizare nu există. Am încercat pe toate părțile, nu poți să ieși. Au pus jandarmeria și este închis. Nu este în regulă! Asta este organizarea maratonului sub conducerea USR. Așa știe domnul primar.

Am vrut să-l întreb pentru că alerga, dar din păcate îl scoteam din ritm. Ce să facem? Mai așteptăm. Așa e la Brașov, suntem sechestrați. O zi bună, cei care puteți să aveți și cei care vă puteți mișca din cartier.”, a transmis Marius Valentin Potea, consilier local PSD.

 

 

Articolul precedent„Zilele Prevenirii Dezastrelor” organizate la Făgăraș
Articolul următorEchipa de fotbal PNL Ghimbav a câștigat turneul organizat la Codlea