Acasă Social Mara Mareș, ”vedetă” și în Cațavencii

Mara Mareș, ”vedetă” și în Cațavencii

0

Toată lumea vede problemele de la TNL, numai liberalii nu! Din păcate nici cei care conduc TNL nu își dau seama de penibilul creat ani la rând. Pănă și revistele de satiră și umor fac mișto de liderul de la tineretul liberal.

”Ciucă e pierdere de timp, pierdere de timp în formă continuată și abuz de pierdere de timp. Ar trebui să fie imaginea CFR-ului. Să apară în spoturi TV. Ciucă vorbind tinerilor liberali la școala de vară rezumă politic tristețea acestor ani pe care îi trăim. Și nu că mormolocii urmași ai turnătorului Quintus ar fi cine știe ce liberali, vezi Doamne. În sine, să o vezi pe Mara Mareș, o fată tânără, mozolind la ditamai muntele de retard politic e un spectacol grețos. Mara Mareș i-a pupat în fund pe Orban, pe Cîțu și acum pe întâiul dezorientat din Guvern. Fata este ceva dezarmant – un amestec de piți, vorbe goale și mulți dinți albiți și beliți în poze” Continuare pe cațavencii.ro

 

Articolul precedentPărintele Protopop Colțea va fi înmormântat marți la Moieciu de Jos
Articolul următorCopiii din centrele de plasament din Brașov au nevoie urgent de 85 de voluntari
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.