Acasă Actualitate Mai mulți șoferi drogați și fără permis identificați într-o singură zi în...

Mai mulți șoferi drogați și fără permis identificați într-o singură zi în Județul Brașov

Polițiștii brașoveni au reușit să identifice pe parcursul zilei de ieri, mai mulți conducători auto care prezentau diverse nereguli. Printre cele mai grave abateri s-au enumerat consumul de alcool, de substanțe psihoactive, dar și conducerea unui autovehicul fără permis.

În data de 6 septembrie, în jurul orei 07.30, polițiștii au oprit în trafic un bărbat, de 35 ani, care conducea un autoturism pe strada Barbu Lăutaru din municipiul Brașov. În timp ce polițiștii efectuau controlul, au observat indicii în comportamentul conducătorului auto din care reieșea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor interzise. Acesta a fost testat din punct de vedere al prezenței substanțelor psihoactive, iar rezultatul a fost pozitiv la substanța cannabis.

Tot în Municipiul Brașov, polițiștii rutieri au acționat pentru identificarea conducătorilor auto ce comit abateri la regimul rutier. Aceștia au oprit un autoturism, care circula pe strada Turnului, din municipiul Brașov, al cărui conducător auto prezenta indicii că s-ar afla sub influența substanțelor interzise. După testatea pe care polițiștii au efectuat-o conducătorului auto, s-a stabilit că bărbatul, de 38 de ani, consumase cannabis.

Un caz la fel de grav s-a întâmplat și în comuna Sânpetru. În jurul orei 18.30, polițiștii au oprit în trafic un autovehicul, care circula pe strada Morii. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat, de 45 de ani, care nu a putut face dovada deținerii unui permis de conducere. Polițiștii au procedat la efectuarea de verificări în bazele de date aparținând Poliției Române, ocazie cu care s-a stabilit că acesta nu este posesorul unui astfel de document.

Mai mult, s-a stabilit că autoturismul condus nu este asigurat cu contract RCA pentru pagube produse terților prin accident rutier și nu are inspecție tehnică periodică valabilă.