Acasă Local Magistrații au respins cererea prin care fostul ministru Victor Costache solicita insolvența...

Magistrații au respins cererea prin care fostul ministru Victor Costache solicita insolvența firmei care administrează spitalul Sf Constantin

0

Magistrații brașoveni au decis să respingă cererea de deschidere a procedurii generale a insolvenţei formulată de creditoarea Medic Specialist Cardiologie Melnic Tatiana, dar și de către creditoarea Endovasc SRL prin reprezentant legal Victor Costache, fost ministru al Sănătății împotriva debitoarei Theo Health SA, firma care administrează Spitalul Sf Constantin din Brașov.

Tip solutie: Respins
Solutia pe scurt: Respinge cererea de deschidere a procedurii generale a insolvenţei formulată de creditoarea Medic Specialist Cardiologie Melnic Tatiana cu domiciliul procesual ales la SCPA Borza şi Asociaţii cu sediul în Bucureşti, str. Costache Negri 1-5, Clădirea Opera Center One et. 3, sector 5, împotriva debitoarei Theo Health SA, cu sediul în Braşov, str. Iuliu Maniu nr. 49, corp vechi, jud. Braşov. Respinge contestaţia formulată de debitoare ca rămasă fără obiect. Obligă creditoarea la plata către debitoare a sumei de 5950 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Respinge cererea de deschidere a procedurii generale a insolvenţei formulată de creditoarea Endovasc SRL cu domiciliul procesual ales în mun. Bucureşti, str. Pictor G.D.Mirea nr. 16, ap. 1, sector 1, împotriva debitoarei Theo Health SA, cu sediul în Braşov, str. Iuliu Maniu nr. 49, corp vechi, jud. Braşov. Respinge contestaţia formulată de debitoare ca rămasă fără obiect. Obligă creditoarea la plata către debitoare a sumei de 5950 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Tribunalul Braşov. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, conform art. 369 alin.2 Cpc, astăzi 05.12.2022.
Document: Hotarâre  1036/2022  05.12.2022”, se arată pe portalul instanței judecătorești.

Potrivit avocaților, firma ar avea de achitat sume de bani importante celor doi medici care și-au desfășurat activitatea la Spitalul Sf Constantin.

Articolul precedentBărbat băgat după gratii după ce a terorizat două tinere
Articolul următorMișcări pe scena politică brașoveană! Nouă conducere la PMP, oameni noi la AUR, pregătiri de alegeri la PNL
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.