Acasă Social ”Lupul” de la rutieră a fost arestat! Înscenare, ”cheie” ? Ce spun...

”Lupul” de la rutieră a fost arestat! Înscenare, ”cheie” ? Ce spun cei care l-au cunoscut?

0

A fost scos din joc ”Lupul de la rutieră” de către drogangii pe care îi lăsa fără permise?

Discuții aprinse în spațiul public cu privire la arestarea polițistului Cornel Sandu, zis și ”Lupul”, cel care era considerat ”nașul” consumatorilor de stupefiante. Mulți dintre cei care îl cunosc susțin că totul a fost o înscenare, o ”cheie” cum s-ar spune, pentru ca acesta să nu mai deranjeze consumatorii de droguri. Cei care l-au cunoscut susțin că omul era un tip corect, un tip care avea tot ce îi trebuia, deci nu ar fi avut nevoie să ia mită de la cineva.

Reamintim că ”Polițistul anului” a fost apreciat inclusiv la nivel de Ministerul Afacerilor Interne, fiind considerat un tip cu o conduită exemplară, un profesionist în munca sa.

Luni, judecătorul de drepturi și libertăți a decis ca polițistul Cornel Sandu să fie arestat pentru 30 de zile, semn că și dovezile prezentate de procurori și polițiștii din Covasna sunt destul de solide.

Rămâne de văzut ce urmează, ce vor decide judecătorii în acest dosar de corupție. Cert este că ”drogangii” care au drum prin Râșnov răsuflă liniștiți, cel puțin o perioadă…

”Lupul” a fost băgat la ”răcoare”.

Articolul precedentBrașov, unul dintre cele mai îmbătrânite județe ale României!
Articolul următorSânpetru și-a dublat populația în ultimii ani. Ghimbav, Tărlungeni, Cristian și Hărman sunt localități unde a crescut numărul locuitorilor
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.