Acasă Administrativ Lupta pentru Cetatea Brașovului: Coliban pe Facebook, Veștea instituțional

Lupta pentru Cetatea Brașovului: Coliban pe Facebook, Veștea instituțional

0

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, dă asigurări că va duce o adevărată luptă la nivel instituțional pentru ca Cetatea Brașovului să rămână brașovenilor.

Cetățuia Brașovului este a brașovenilor și așa trebuie să rămână!

Nu este nici motiv să facem gălăgie pe Facebook, nici să creăm un subiect de campanie. Cetățuia este un bun pentru care noi, cei aleși în fruntea comunităților locale, trebuie să ne luptăm!
Eu am mai dus o astfel de luptă, pentru Cetatea Râșnov, însă nu pe Facebook, ci instituțional. Și am câștigat acea luptă! Așa voi face și acum!
Comunitatea brașoveană, prin instituțiile administrației publice locale – fie Consiliul Județean Brașov, fie Primăria Municipiului Brașov – sunt cele două instituții care trebuie să administreze acest monument și mă alătur demersurilor instituționale făcute pentru acest bun al brașovenilor!
Eu cred că miza este Cetățuia, nu scandalul.
În acest sens, în ultima perioadă am avut mai multe discuții cu reprezentanții Guvernului, iar astăzi am înaintat o solicitare Executivului, prin care cer ca autoritățile locale să fie consultate cu privire la acest obiectiv.
Cetățuia Brașovului trebuie să fie un obiectiv turistic, de care să se bucure atât brașovenii, cât și oaspeții noștri!” a transmis Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov.