Acasă Actualitate Lucrări de modernizare a Transfăgărășanului. Cine sunt cei trei ofertanți?

Lucrări de modernizare a Transfăgărășanului. Cine sunt cei trei ofertanți?

0
3 oferte au fost depuse pentru realizarea documentației tehnice necesară scoaterii la licitație a lucrărilor de modernizare a Transfăgărășanului.
Au fost depuse 3 oferte pentru realizarea documentației tehnice necesară scoaterii la licitație a lucrărilor de modernizare a Transfăgărășanului!
Cei trei ofertanți care concureaza pentru acest contract de proiectare a sectorului cuprins între km 104 și km 130+800, sunt:
– RUTIER CONEX XXI S.R.L.
– SPECIALIST CONSULTING SRL
– TOTAL BUSINESS LAND SRL
Contractul prevede adoptarea unor soluții tehnice corespunzătoare pentru ca circulația să fie deschisă pe o perioadă cât mai lungă a anului pe secțiunea dintre PisculNegru și CabanaBâleaCascadă.
Valoarea estimată a contractului este de 10,14 milioane de lei (fără TVA).
Durata contractului de proiectare este de 12 luni, din care 9 luni pentru elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții.
În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele și va desemnat câștigătorul.” au declarat reprezentanții CNAIR.
Articolul precedent1000 de persoane vor participa la Marșul Factorilor Poștali de la Alba Iulia. Va fi și o licitație caritabilă
Articolul următorAvansare a 58 de cadre militare la ISU Brașov