Acasă Administrativ Lucian Patrașcu (PSD): „Propunem brașovenilor, pentru Consiliul Local, o echipă tânără și...

Lucian Patrașcu (PSD): „Propunem brașovenilor, pentru Consiliul Local, o echipă tânără și energică, formată din profesioniști cu experiență”

0

Lucian Patrașcu, președintele Organizației PSD Municipiul Brașov și candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Brașov a prezentat astăzi primii șase candidați la funcția de consilier local la Consiliul Local Brașov din partea Partidului Social Democrat.

„Propunem brașovenilor o echipă tânără și energică, formată din profesioniști cu experiență. În rândurile noastre avem avocați, juriști, experți contabili, ingineri. Majoritatea dintre noi au lucrat deja în diverse poziții administrative, așa că suntem familiarizați cu lucrurile importante care țin de gestionarea orașului.” a transmis Patrașcu.

Lista consilierilor locali PSD este deschisă de Lucian Patrașcu, 42 de ani, de profesie economist, fost consilier local al Consiliului Local Brașov în perioada 2016 – 2018 și în perioada 2020 – 2022, fost secretar de stat în perioada 2018 – 2020, fost subprefect în perioada 2022 – 2024.

Al doilea loc pe lista consilierilor locali PSD este ocupat de Alexandra-Ioana Crivineanu, 36 de ani, de profesie jurist, actual consilier local al Municipiului Brașov, la al doilea mandat, liderul de gup al consilierilor locali PSD Brașov, în timp ce al treilea loc pe lista consilierilor locali este ocupat de Sorin Bâscă, 42 ani, de profesie economist.

Locurile patru și cinci sunt ocupate de avocat Ioana – Adriana Henegar, 41 de ani și de Mihai Costel, fost cadru didactic asociat Universității Transilvania, Facultatea de Drept și Academia Forțelor Aeriene, 39 de ani, fost viceprimar al Municipiului Brașov în perioada 2016 – 2020, consilier local 2008 – 2014, fost președinte PMP organizația județeană Brașov.

Locul șase este ocupat de Raluca Stancu, de profesie inginer, de 35 ani, actual consilier local la Primăria Brașov.

„Fiecare candidat la Consiliul Local Brașov vine cu o serie de proiecte benefice pentru brașoveni, proiecte pe care actuala administrație evită să le implementeze. Fie că vorbim de transport public în comun gratuit, fie că vorbim de construire de pasaje rutiere, toate proiectele noastre pentru brașoveni trebuie implementate.
Suntem hotărâți să facem treabă bună pentru Brașov, să rezolvăm problemele pe care le au brașovenii și să aducem îmbunătățiri acolo unde este nevoie. Combinația dintre entuziasmul nostru și experiența pe care o avem, cu siguranță se va traduce în lucruri care vor dezvolta Brașovul.” a concluzionat Patrașcu.