Acasă Social Lucian Patrașcu (PSD Brașov): „Sprijină proiectul unei parcări subterane în zona Livada...

Lucian Patrașcu (PSD Brașov): „Sprijină proiectul unei parcări subterane în zona Livada Poștei semnând petiția la corturile special amenajate în Brașov”

0

Administrația USR declară război brașovenilor și turiștilor dorind să blocheze circulația rutieră în centrul istoric pe perioada weekend-urilor și a sărbătorilor legale, lăsând-o liberă doar pentru riverani și pentru locuitorii din cartierul Șchei.
Începând de astăzi PETIȚIA pe care am lansat-o on-line (link aici – https://www.petitieonline.com/parcare_subterana_in_brasov_-_livada_postei) poate fi semnată în format fizic și la corturile amenajate în următoarele locații: Rectorat (B-dul Eroilor nr. 29), Primăria Brașov (B-dul Eroilor nr.8), Piața Astra și Piața Dacia, zilnic între orele 12 – 17.

Semnătura dumneavoastră este importantă! Semnând această petiție vă arătați interesul pentru construirea unei parcări subterane în zona Livada Poștei și pentru DEZVOLTAREA BRAȘOVULUI.

Soluția restricționării traficului auto în centrul istoric al Brașovului în fiecare weekend sau cu ocazia sărbătorilor legale este o soluție care se opune DEZVOLTĂRII BRAȘOVULUI. Foarte mulți cetățeni mi se adresează zilnic, spunându-mi faptul că decongestionarea traficului auto în zona istorică trebuie să aibă la bază construirea de parcări publice în proximitate și nu restricționarea circulației.

Soluția construirii acestei parcări ar indica faptul că noi, brașovenii, stimulăm atât turismul în zona centrală, facilitând accesul turiștilor cât mai aproape de centrul istoric, cât și vizitele brașovenilor în centrul istoric, brașoveni care de cele mai multe ori evită această zonă din cauza lipsei locurilor de parcare, fiind nevoiți să aleagă transportul public în comun, serviciile companiilor de TAXI sau de ride-sharing.

Construirea unei parcări subterane în zona Livada Poștei este o soluție din care toți avem de câștigat. Antreprenorii din zona centrului istoric își pot dezvolta afacerile, deoarece fluxul de vizitatori va fi mai mare, turiștii vor avea unde să-și lase autoturismele fără a da ture interminabile pentru găsirea în apropiere a unui loc de parcare și brașovenii vor avea acces mai facil în zona centrului istoric, scăpând de anxietatea provocată de căutarea unui loc de parcare.

Vă invit să vă alăturați demersului meu și să contribuiți la crearea unui Brașov modern și prietenos cu locuitorii săi!
Mereu alături de brașoveni!”, a transmis Lucian Patrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov