Acasă Administrativ Lucian Patrașcu, PSD Brașov – „ Solicit ANI să clarifice cu prioritate...

Lucian Patrașcu, PSD Brașov – „ Solicit ANI să clarifice cu prioritate starea de INCOMPATIBILITATE a Primarului Allen Coliban”

0

A venit momentul ADEVĂRULUI pentru Allen Coliban!

Presa locală și cea națională vuiesc de dezvăluiri care îl au în prim-plan pe Coliban. De la acuzații de corupție, achiziții cu dedicație și până la INCOMPATIBILITATE.

Mai nou, chiar serviciul intern de audit al Primăriei Brașov admite în documente oficiale că este necesară o analiză cu privire la Respectarea regimului general aplicabil conflictului de interese pentru aleșii locali”, mai ales că Allen Coliban a deținut o dublă calitate – DECIDENT LOCAL și Membru fondator al Asociației Scotch Club (în prezent FC Brașov – Steagul Renaște).

Concluzia serviciului de audit este următoarea: „ Față de toate cele prezentate mai sus, echipa de audit opinează că este necesară o analiză cu privire la respectarea prevederilor art. 228 – Regimul general aplicabil conflictului de interese pentru aleșii locali, din OUG nr.57/2019 – privind Codul Administrativ, având în vedere faptul că domnul Allen Coliban este Primarul Municipiului Brașov, membru fondator al Asociației Clubul Sportiv Scotch Club Brașov (în prezent Asociația Clubul Sportiv Fotbal Club Brașov – Steagul Renaște) și reprezentant al membrului asociat – Municipiul Brașov în cadrul aceleiași asociații” .

Ca atare solicit ANI să clarifice cu prioritate starea de INCOMPATIBILITATE a Primarului Allen Coliban. Brașovenii trebuie să știe dacă Primarul Brașovului este sau nu INCOMPATIBIL!

 

Domnule Coliban, nu puteți băga gunoiul sub preș la infinit! Nu vă puteți ascunde de ADEVĂR! Faceți public rezultatul auditului intern! NU mai tergiversați lucrurile pe care le-ați făcut prin tot felul de tertipuri! Până și instanțele de judecată vă resping cererile formulate de anulare a raportului Camerei de Conturi, raport care stabilește clar că există nereguli în ceea ce privește finanțarea clubului de fotbal F.C. Brașov.

Subprefect Lucian Patrașcu, președintele Organizației Municipale a PSD Brașov

Articolul precedentPe 29 aprilie, se redeschide Complexul pentru Sport și Agrement Lacul Binder
Articolul următorSăcele – 6 bărbați reținuți după perchezițiile de ieri