Acasă Social Lucian Patrașcu, PSD Brașov: „Coliban se opune TRANSPORTULUI PUBLIC ÎN COMUN GRATUIT...

Lucian Patrașcu, PSD Brașov: „Coliban se opune TRANSPORTULUI PUBLIC ÎN COMUN GRATUIT PENTRU BRAȘOVENII CU VENITURI SUB 3000 DE LEI”

0

Eu sunt omul rău care nu vrea să dea gratuități către brașoveni” – Allen Coliban

Consilierii locali PSD au depus în cadrul ședinței de ieri a Consiliului Local Brașov un amendament la proiectul lui Allen Coliban, proiect care prevedea acordarea de gratuități pe mijloacele de transport în comun brașovenilor cu venit sub 3000 de lei și vârsta peste 60 de ani. Partidul Social Democrat a solicitat prin amendamentul depus GRATUITATE PE MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN PENTRU TOȚI BRAȘOVENII CU VENITURI SUB 3000 DE LEI.

Allen Coliban NU VREA ca TOȚI BRAȘOVENII cu venituri sub 3000 de lei pe lună să beneficieze de GRATUITATE PE TRANSPORTUL PUBLIC ÎN COMUN. Îl citez pe Allen Coliban care în cadrul ședinței a spus „eu sunt omul rău care nu vrea să dea gratuități către brașoveni. Tot el a retras proiectul de pe ordinea de zi a ședinței, așa cum face de obicei când nu-și poate urmări propria agendă politică. Agendă politică care NUcorespunde cu nevoile reale ale brașovenilor.

Prin retragerea acestui punct de pe ordinea de zi a ședinței,Coliban și USR-ul confirmă și faptul că nu vor diminuarea poluării din Brașov. Pentru că această gratuitate pe mijloacele de transport în comun ar duce la scăderea poluării. Totodată, prin refuzul de a oferi această gratuitate, Coliban demonstrează că NU DOREȘTE EFICIENTIZAREA TRAFICULUI AUTO, fiind probabil mulțumit de aglomerația de pe străzile Brașovului și de zecile de ore pe care brașovenii le pierd în trafic.

Coliban, lupta împotriva POLUĂRII MASIVE și a TRAFICULUI AUTO AGLOMERAT trebuie să înceapă cu ceva.Declarațiile ipocrite cu iz electoral nu sunt suficiente.GRATUITATEA PE MIJLOACELE DE TRANSPORT ÎN COMUN PENTRU BRAȘOVENII CU VENITURI SUB 3000 DE LEI ar fi un semnal hotărât în acest sens.

Mai mult, administrația USR termină fiecare an cu excedent bugetar. Este incorect să te plângi că nu sunt bani, atât timp cât sume foarte mari de bani din BUGETUL BRAȘOVULUI sunt rostogolite de la un an la altul.

Allen Coliban, administrația ta stă sub semnul EȘECULUI! Brașovul nu evoluează, ba din contră, involuează. Și trebuie să-ți asumi răspunderea politică pentru asta. Și să te concentrezi pe problemele reale ale Brașovului.

BANI AVEM! PRIMAR, NU AVEM!