Acasă Social Locuitorii orașului Covasna pot beneficia de o reducere de 10% a impozitelor...

Locuitorii orașului Covasna pot beneficia de o reducere de 10% a impozitelor locale la 3 donări de sânge

0
Suthiwan Koysomboon/EyeEm/Getty Images

Locuitorii orașului Covasna care vor face dovada a cel puțin 3 donări de sânge în cursul acestui an, vor beneficia de o serie de facilități, printre care și reducerea cu 10% a impozitelor pe clădiri și terenuri datorate în 2025. În plus, pe lângă tichetele valorice acordate de stat, aceștia vor avea gratuitate la utilizarea bazelor sportive administrate de Primăria Covasna, vor avea intrare liberă la spectacole culturale organizate în oraș, și vor beneficia de 50% reducere timp de o lună la transportul în comun.

Proiectul de hotărâre a fost inițiat de consilierul local Nicolae Enea, care este și directorul medical al Spitalului de Recuperare Cardiovasculară Covasna, și urmează să fie aprobat de Consiliul Local Covasna.

„Donează  sânge de trei ori în acest an calendaristic și vei beneficia de reducerea cu 10% a impozitului datorat în 2025 pe clădirea și terenul de la adresa de domiciliu! În prima ședință de Consiliu Local se va supune dezbaterii și aprobării proiectul de hotărâre (…) care completează prevederile Programului local pentru popularizarea și stimularea donării de sânge pe raza orașului Covasna.”, a transmis consilierul local, potrivit weradio.ro.