Acasă Administrativ Locuințe sociale pentru 10 familii din Cristian (VIDEO, FOTO)

Locuințe sociale pentru 10 familii din Cristian (VIDEO, FOTO)

0

10 familii din Cristian au începând de astăzi un acoperiș deasupra capului!Totul a fost posibil după ce Primăria Cristian, condusă de primarul Gicu Cojocaru, a achiziționat o clădire dărăpănată și a transformat-o într-un bloc de locuințe sociale.

Această clădire a fost achiziționată de primărie, se afla într-o avansată stare de degradare. Am compartimentat-o, am realizat 11 garsoniere. După ce a imobilul a fost finalizat, am evaluat persoanele, după criterii bine stabilite. Vorbim de cazuri sociale.

Am obtinut fonduri guvernamentale, vorbim despre 500.000 de euro. Ne bucurăm că un număr de 10 familii beneficiază de locuințe bine dotate, cu tot ce le trebuie”, a spus Gicu Cojocaru, primarul comunei Cristian.

Cei mai bucuroși au fost beneficiarii acestor locuințe, unii având lacrimi în ochi la primirea cheilor. Acestora nu le venea să creadă că vor locui în garsoniere noi.

Suntem mai mult decât mulțumiți. Eu am și trei fete. Chiar nu aveam posibilitatea să mă mut în altă locuință cu chirie. Sunt prețuri mari și nu aș fi făcut față. Nu găsim nicăieri sub 200 de euro, iar pentru noi e o sumă mare. Nu mă gândeam că voi reuși să am o astfel de locuință. Domnul primar însă se gândește la noi, la fel și consilierii locali care sunt oameni deosebiți”, a spus Mihăiță Badiu, unul dintre beneficiarii unei locuințe sociale.

YouTube video

YouTube video

YouTube video

Articolul precedentDefilare de Ziua Armatei! Circulația rutieră va fi suspendată în zona Pieței Unirii
Articolul următorVIDEO. Proxeneții și cămătarii din Brașov treziți din somn de mascați! 7 persoane au fost reținute
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.