Acasă Sport Liviu Negoiță: “Vom avea în față o echipă cu jucători experimentați, dar...

Liviu Negoiță: “Vom avea în față o echipă cu jucători experimentați, dar mergem să ne luptăm pentru un rezultat bun”

0

După ce weekendul trecut au luat startul cu dreptul în noua ediție de campionat a Ligii 3, fotbaliștii de la Kids Tâmpa se vor deplasa în etapa a doua la Câmpulung, pentru meciul cu Muscelul Elite din localitate.

Antrenorul principal al echipei, Liviu Negoiță, a declarat că este conștient că vor avea în față o formație care are în lot jucători experimentați, dar are încredere în fotbaliștii pe care îi antrenează.

„Vom întâlni o echipă puternică, în a cărei componență sunt jucători experimentați, care au jucat în liga întâi. Au un antrenor tânăr, care cu siguranță este dornic de afirmare și va face totul pentru a reuși să își păstreze punctele pe teren propriu. Noi ne dorim foarte tare să facem un joc bun, băieții să fie conectați maxim la partidă și să continuăm prestația bună pe care am avut-o în prima etapă. Atât eu cât și colegii mei, Cristi Cristea, Ovidiu Mihai și Ionuț Murariu, avem încredere în echipă, ne-am pregătit bine pentru acest meci, așadar mergem să luptăm pentru un rezultat bun. Avem și ceva probleme medicale, la Plăiașu și Nicolau, dar vom vedea dacă reușim să îi recuperăm până la startul jocului”, a spus Liviu Negoiță.

Partida se va juca vineri, de la ora 17.00.

Articolul precedentElevii de nota 10 din Săcele vor primi 1000 de lei
Articolul următorCel mai tare festival din ultimii ani va avea loc sâmbătă la Brașov! Cine urcă pe scenă la Forza ZU