Acasă National LIVE. Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, participă la dezbaterea „IAȘI...

LIVE. Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, participă la dezbaterea „IAȘI – ROMÂNIA – EUROPA”

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, efectuează în perioada 2-3 iunie, o vizită în județele Suceava, Botoșani și Iași.

Luni, 3 iunie, înaltul oficial se va afla la Iași, pentru a participa, în calitate de invitat special, la dezbaterea „IAȘI – ROMÂNIA – EUROPA.  Prioritățile Moldovei pentru realizarea saltului istoric de dezvoltare și transformarea sa într-un hub economic și de inovare multiregională.”

Dezbaterea este organizată de Mișcarea „România Renaște!” și face parte din seria „Marea Dezbatere Națională”. Ea va avea loc, începând cu ora 10.00, la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” (str. Păcurari, nr. 4).

La finalul evenimentului, Mircea Geoană va susține o sesiune de autografe pentru cartea „Bătălia pentru viitorul României. Gândurile unui român la vârful NATO” și va acorda declarații de presă.

Ulterior, va avea o întâlnire cu oamenii de afaceri, la sediul Camerei de Comerț și Industrie – Iași, și va vizita Palas Campus, precum și sediul companiei „Amazon”.

Evenimentul poate fi urmărit live aici!