Acasă Administrativ LIVE. Bătaie de joc! Așa arată parcul ”La Iepure” la o zi...

LIVE. Bătaie de joc! Așa arată parcul ”La Iepure” la o zi după ce a fost inaugurat de primarul Coliban! (GALERIE FOTO)

1

Lucrări făcute pe repede-înainte și în bătaie de joc, de dragul alegerilor locale! Parcul “La Iepure”, proaspăt inaugurat este pericol public! A costat peste 1 milion de euro!!!

Pe unele alei, pavelele sunt sărite, semn că lucrările au fost făcute la mișto. Nici asfaltul turnat nu prezintă garanții că nu se poate întâmpla vreun accident. Cu toate acestea, parcul a fost inaugurat cu mult fast de primarul “exmatriculat” Allen Coliban, cel care îi îndemna zilele trecute pe brașoveni să vină să vadă “minunea” din Răcădău.

Au trecut mii de oameni prin acest parc ca să vadă pavele sărite și lucrări realizate prost. Cine a semnat recepția acestor lucrări, dacă s-a întâmplat acest lucru, cum a fost inaugurat în condițiile în care sunt atâtea probleme? S-a grăbit primarul pentru că nu are realizări deloc și a vrut să bifeze ceva până la alegerile locale?

Într-o altă ordine de idei, parcul este unul de duzină, cu niște leagăne ”obosite”, fără a avea ceva extraordinar. Un simplu parc unde s-au investit o mulțime de bani. Plus că părinții cu copii mai mici nu au ce să facă în acest parc.

Nici organizarea nu a fost una bună. Zona este ticsită de mașini parcate aiurea. Nu există un trotuar care să facă legătura între parc și oraș, astfel că pietonii și bicicliștii sunt nevoiți să facă slalom printre mașini. Un haos total, un proiect modificat de actuala administrație…

Cu alte cuvinte, parcul mult așteptat este un mare fâs.