Acasă Social Liberalii nu neagă posibile candidaturi din partea PNL ale primarilor George Scripcaru...

Liberalii nu neagă posibile candidaturi din partea PNL ale primarilor George Scripcaru și Allen Coliban (VIDEO)

0

Ministrul Dezvoltării și președintele PNL Brașov, Adrian Ioan Veștea a vorbit în cadrul conferinței de ieri despre posibile candidaturi din partea PNL Brașov, pentru alegerile din 2024.

„George Scripcaru, după cum bine știm, a fost colegul meu, a participat la alegerile din 2020 sub sigla PNL, este o persoană care, în decursul timpului, și-a a dus aportul în formațiunea pe care a condus-o (PNL), a avut o activitate politică la nivel județean”, a declarat președintele PNL Brașov.

Întrebat dacă este luată în calcul și o posibilă candidatură la primăria Brașov, a lui George Scripcaru, ministrul Adrian Veștea a susținut că „Trebuie luați în calcul, trebuie evaluați toți candidații, dar deciziile se vor lua la timpul potrivit. Momentan nu cred că este momentul să facem speculații”

De asemenea, Adrian Veștea a fost întrebat dacă Allen Coliban a avut vreo discuție cu PNL, pentru a candida din partea acestui partid.

„Toata lumea are discuții cu toată lumea. Pentru a lăsa la o parte speculațiile, important este ca cetățeanul din municipiu și din județul Brașov să aibă opțiune de vot, prezență la vot și să ne evalueze pe fiecare dintre noi după rezultatele pe care le-am avut. Este important ca noi să câștigăm! Posibil să fi avut discuții…”, a adăugat ministrul Dezvoltării.