Acasă Administrativ La Massif autobuze, la Juni, ”talpă” și aglomerație. Lipsa toaletelor i-a determinat...

La Massif autobuze, la Juni, ”talpă” și aglomerație. Lipsa toaletelor i-a determinat pe brașoveni să-și facă nevoile prin boscheți

0

Conducerea Primăriei Brașov s-a făcut de râs în ce privește organizarea Paradei Junilor și deplasarea la Pietrele lui Solomon. Dacă anul trecut a preferat să meargă la un campionat de curling decât să fie prezent la cea mai importantă sărbătoare a brașovenilor, anul acesta, primarul Allen Coliban a ales să participe, dar, organizarea a lăsat de dorit.

Dacă pentru festivalul din Poiană a trimis toată flota de autobuze în stațiune, de această dată, chiar dacă numărul persoanelor care au participat la eveniment a fost mult mai mare, administrația locală nu a fost în stare să asigure un transport civilizat până la Pietrele lui Solomon.

De aici și reproșurile brașovenilor care au trebuit să meargă pe jos și la dus și la întors, deși s-ar fi putut face acest lucru cu autobuzele RATBV.

Nici la capitolul toalete nu au stat mai bine. Din cauza lipsei acestora, brașovenii și-au făcut nevoile pe unde au apucat, unii în văzul tuturor.  De ce? Pentru că reprezentanții Primăriei Brașov, în frunte cu cei de la Biroul Relații Externe, Turism și Evenimente și-au făcut treaba la mișto și nu au anticipat că în zonă va veni multă lume. Dacă la festivaluri s-au dat de ceasul morții să iasă totul bine, la Paradă totul a fost tratat la mișto, începând de la transportul în zonă și până la lipsa toaletelor.