Acasă Administrativ La locurile de joacă pentru copii din Brașov, lipsesc doar peștii (VIDEO,...

La locurile de joacă pentru copii din Brașov, lipsesc doar peștii (VIDEO, FOTO)

0

O ploaie de 10 minute a transformat orașul într-un imens lac de acumulare. La fel și parcurile sau locurile de joacă pentru cei mici. De exemplu, la un parc din zona Onix, mai lipseau peștii, în rest, erau toate condițiile pentru pescuit…

Faza este că dacă sunt copii care vor să iasă în parc după ploaie, nu au nicio șansă să se joace în acel loc. De multe ori, trec zile bune până când părculețul poate deveni utilizabil. Din ce cauză? Pentru că locul de joacă este ca o ”groapă” mare, motiv pentru care se adună de fiecare dată apa, iar toboganele nu sunt practicabile. Dacă ar fi fost amenajat cu cap, și nu ca o ”groapă”, apa ar fi eliminată repede, dar în aceste condiții, nicio șansă.

Să nu uităm că în urmă cu câteva luni, la acest loc de joacă a apărut un șobolan…

https://fb.watch/m9-KKIOOS7/

Citiți și

EXCLUSIV. Panică la un loc de joacă din centrul Brașovului! Un șobolan alerga printre picioarele copiilor (VIDEO, FOTO)

Articolul precedentTestare gratuită pentru prevenirea cancerului de col uterin la Şercaia
Articolul următorArestări în masă la Brașov încă de la începutul lunii august
Jurnalist din anul 2006. A scris pentru publicații naționale, regionale, locale.(Ziua, Buna Ziua Iasi). Din 2014 este redactor șef și manager la publicația regională Transilvania365. Aproape un an a cochetat și cu televiziunea(realizator “Brașovul Tău” la Mix TV). Este licențiat în Științe Politice, dar are și un master în Management.