Acasă Administrativ LA GUNOI! Asta au făcut brașovenii cu ziarul electoral al USR Brașov!...

LA GUNOI! Asta au făcut brașovenii cu ziarul electoral al USR Brașov! (FOTO)

0

USR Brașov a aruncat sume uriașe de bani pentru a scoate o publicație locală intitulată ”Brașovul nostru”. Denumirea este perfectă pentru administrația USR pentru că este Brașovul lor, al useriștilor, nu și al brașovenilor. Drept dovadă că locuitorii orașului nu mai înghit gogoșile primarului Faceboook sunt și aceste imagini cu ziarele electorale aruncate la coșul de gunoi aflat în scările de bloc. Brașovenii sunt efectiv revoltați că din cauza ziarelor băgate forțat în cutiile poștale, nu mai au loc pentru plicurile importante care sunt lăsate de poștași.

Într-o altă ordine de idei, transparența la Primăria Brașov lasă de dorit, probabil, Allen Coliban fiind printre puținii primari din marile orașe care nu comunică cu presa (transmite comunicate și mai oferă declarații la televiziunile naționale). Ori de câte ori este întrebat despre țepele administrative, despre retrogradarea FC Brașov, despre catacombe sau despre procesele pierdute pe bandă rulantă de către primărie, niciodată nu răspunde. Este singurul primar care nu răspunde la telefon, decât la televiziunele naționale de casă care nu îl întreabă niciodată de adevăratele probleme din oraș.

Câtă transparență oferă USR Brașov se vede și din acest ziar electoral. Nu este asumat, nu are tiraj, nu scrie nicăieri cine l-a tipărit. Rușinos pentru un partid care susține că oferă TRANSPARENȚĂ.

Să amintim și faptul că aleșii USR sunt printre puținii din țară care au vrut să interzică accesul brașovenilor la ședințele PUBLICE ale Consiliului Local Brașov. Noroc cu intervenția Avocatului Poporului care le-a atras atenția că încalcă legea. Cu alte cuvinte, în loc să ”deschidă ușa primăriei brașovenilor”, administrația USR le-a trântit-o în nas…