Acasă Social La ceas de seară a vrut să-și viziteze fosta iubită, în ciuda...

La ceas de seară a vrut să-și viziteze fosta iubită, în ciuda faptului că avea emis un ordin de protecție

0

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, cu persoana bănuită în stare de reținere, întocmit sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de “încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu”.

 Astfel, la data de 7 februarie a.c. Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată printr-un apel telefonic de urgență de către o femeie, care le-a relatat politiștilor faptul că bărbatul față de care a fost dispusă o măsură de protecție, nu a respectat obligațiile și a venit la locuința acesteia, deși avea o interdicție în acest sens.

Din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, în ziua respectivă, în jurul orelor 21.45 -22.00, bărbatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a deplasat și a intrat în locuința persoanei vătămate, cu toate că, prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior, acest fapt îi era interzis.

În cauză, în baza tuturor celor constatate, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, iar față de bărbatul identificat, polițiștii au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

 

Cercetările urmează a fi continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție legală.